Salata a la Russe cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie cuburi mici.
Salata a la Russe cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata si se spala. Jumatate din cantitate se toaca marunt, restul se lasa frunze pentru decor. Cartofii se amesteca cu morcovii, mazarea, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 150 g maioneza, sarea si piperul. Se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel.
Salata a la Russe cu cartofi si legume se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii