Salata asortata cu legume, branza si sunca este un aperitiv delicios si sanatos. Rosiile se spala si se taie felii. Salata verde se spala frunza cu frunza.
Salata asortata cu legume, branza si sunca este un aperitiv delicios si sanatos. Rosiile se spala si se taie felii. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Castravetii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie solzisori. Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie julien (felii subtiri). ªunca se taie julien. Branza se spala si se rade. Rosiile se amesteca cu ardeiul gras, ceapa, castravetii, salata verde, se adauga sunca, branza rasa si maslinele. Se serveste imediat.
Uleiul, otetul si sarea se servesc alaturi de salata (dupa preferinta).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii