Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de
Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de pui se taie tot julien. Macaroanele se fierb al dente, apoi se taie la 1-2 cm.
Separat, se pregateste sosul din maioneza, sos de rosii, sare, piper si putin vin in care s-au amrinat legumele. Se adauga legumele si carnea si se amesteca.
Salata se pune intr-o salatiera si se orneaza cu bucati mici de oua
si sunca tocata marunt. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Iahnie de fasole
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii