Salata Berlineza cu parizer este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Parizerul se taie cuburi. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare.
Salata Berlineza cu parizer este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Parizerul se taie cuburi. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Ardeii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se scot semintele si se taie cuburi. Parizerul, castravetii, cartofii, ardeii grasi se amesteca cu maioneza, zaharul, sarea si piperul. Se orneaza cu rondele de rosii.
Salata Berlineza cu parizer se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii