Frunzele de salata se spala si pe pun rupte, intr-un vas. Se pune la fiert un litru de apa cu o lingura de sare si se introduc frunzele de salata la
Frunzele de salata se spala si pe pun rupte, intr-un vas. Se pune la fiert un litru de apa cu o lingura de sare si se introduc frunzele de salata la oparit. Se scurg frunzele si se pun intr-ou salatiera. Peste ele se adauga untul topit, sunca taiata sub forma de fideluta si piperul macinat.
Salata se serveste cu gratar de miel.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii