Ouale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se taie julien, iar castraveti
Ouale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se taie julien, iar castravetii si rosiile se feliaza. Se face o gramajoara de salata si se asaza de jur imprejur, alternativ feliile de rosii si castraveti. peste ele se pun cubulete de branza, sunca si putin patrunjel. In patru parti se asaza sferturile de ou intre ele si in varful salatei se pune cate o maslina. Se face un mix din sucul de lamaie, ulei si sare, cu care se stropeste salata.
Salata bulgareasca se serveste ornata cu verdeata tocata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii