Salata bulgareasca cu conopida este un aperitiv cu legume sanatos si consistent. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi.
Salata bulgareasca cu conopida este un aperitiv cu legume sanatos si consistent. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi. Conopida se curata, se spala si se tine cca 10 minute in apa rece cu sare. Morcovii se spala si se curata. Salata verde se curata si se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Jumatate din cantitate se taie fasii subtiri. Ardeiul se spala si se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea si fasolea se scurg de lichid si se clatesc sub jet de apa rece. Conopida si morcovii se fierb separat in apa cu sare. Dupa fierbere, morcovii se racesc si se taie cuburi, iar conopida se desface in bucati mici. Fasolea verde se taie in bucati mici. Morcovii, cartofii, fasolea se amesteca cu mazarea, conopida, ardeiul gras si salata verde taiata. Din ulei, otet, mustar, sare si piper se prepara sosul pentru salata bulgareasca, care se adauga peste legume si se amesteca.
Salata bulgareasca cu conopida se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii