Salata bulgareasca cu conopida este un aperitiv cu legume sanatos si consistent. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi.
Salata bulgareasca cu conopida este un aperitiv cu legume sanatos si consistent. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi. Conopida se curata, se spala si se tine cca 10 minute in apa rece cu sare. Morcovii se spala si se curata. Salata verde se curata si se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Jumatate din cantitate se taie fasii subtiri. Ardeiul se spala si se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea si fasolea se scurg de lichid si se clatesc sub jet de apa rece. Conopida si morcovii se fierb separat in apa cu sare. Dupa fierbere, morcovii se racesc si se taie cuburi, iar conopida se desface in bucati mici. Fasolea verde se taie in bucati mici. Morcovii, cartofii, fasolea se amesteca cu mazarea, conopida, ardeiul gras si salata verde taiata. Din ulei, otet, mustar, sare si piper se prepara sosul pentru salata bulgareasca, care se adauga peste legume si se amesteca.
Salata bulgareasca cu conopida se serveste rece.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaUn chec bun, usor de preparat, nu prea dulce si destul de frumos la prezentare.....Această rețetă am preluat-o din revista...
Desert chec in trei culori
Comentarii