Salata caprese este cea mai cunoscuta salata italiana. Combinatia de rosii proaspete, branza si busuioc este una reusita, o combinatie perfecta intr-o salata usoara.
Rosiile se curata de pielite si se taie apoi in feliute subtiri. Si mozzarella se taie in felii subtiri.
Se toaca marunt si busuiocul si se adauga impreuna cu rosiile si mozzarella intr-o salatiera. Se uda cu ulei de masline si se potriveste la gust de sare si piper.
Salata caprese poate fi servita in diferite feluri, cea mai cunoscuta fiind cea de felii subtiri asezate alternativ si stropite cu ulei de masline, decorate cu frunze proaspete de busuioc.
Dar salata caprese, daca folositi bilute de mini mozzarella, o puteti servi sub forma de aperitiv pe frigarui. Va fi un aperitiv delicios, dar si aspectuos.
Salata caprese se serveste proaspata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii