Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei. Varza se taie fasii subtiri. Morcovii se taie rondele. Mazarea
Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei.
Varza se taie fasii subtiri.
Morcovii se taie rondele.
Mazarea si morcovii se fierb, dar nu se inmoaie, se clatesc cu aparece.
Germenii de soia si varza se fierb 1 minut.
Ouale se amesteca cu verdeturile, sare si piper, se bat si se prepara o omleta in doua linguri de ulei.
Ardeiul se taie rondele.
Pentru sos, se amesteca restul de ulei, usturoi pisat, otet, sos de soia, piper. Omleta se taie fasii si impreuna cu ardeiul se adauga la paste.
Alte retete salate
Salata piept de pui
Salata de cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii