Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei. Varza se taie fasii subtiri. Morcovii se taie rondele. Mazarea
Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei.
Varza se taie fasii subtiri.
Morcovii se taie rondele.
Mazarea si morcovii se fierb, dar nu se inmoaie, se clatesc cu aparece.
Germenii de soia si varza se fierb 1 minut.
Ouale se amesteca cu verdeturile, sare si piper, se bat si se prepara o omleta in doua linguri de ulei.
Ardeiul se taie rondele.
Pentru sos, se amesteca restul de ulei, usturoi pisat, otet, sos de soia, piper. Omleta se taie fasii si impreuna cu ardeiul se adauga la paste.
Alte retete salate
Salata piept de pui
Salata de cartofi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii