Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei. Varza se taie fasii subtiri. Morcovii se taie rondele. Mazarea
Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei.
Varza se taie fasii subtiri.
Morcovii se taie rondele.
Mazarea si morcovii se fierb, dar nu se inmoaie, se clatesc cu aparece.
Germenii de soia si varza se fierb 1 minut.
Ouale se amesteca cu verdeturile, sare si piper, se bat si se prepara o omleta in doua linguri de ulei.
Ardeiul se taie rondele.
Pentru sos, se amesteca restul de ulei, usturoi pisat, otet, sos de soia, piper. Omleta se taie fasii si impreuna cu ardeiul se adauga la paste.
Alte retete salate
Salata piept de pui
Salata de cartofi
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragede• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasatM-am inspirat de la Ina care se inspirase de la Miki, iar Miki de la mama ei( daca nu ma insel ) si cine stie pana unde se...
Desert placinta in straturi, de post
Comentarii