Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper. Se
Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper.
Se amesteca cu aspicul, potrivind sa le cuprinda bine pe toate. Se asaza intr-o forma de tabla, cu gaura mare la mijloc, se da la rece.
Dupa ce s-a prins bine se rastoarna, iar la mijloc se asaza o salata de cartofi, sau alta salata dupa plac, amestecata cu putina maioneza.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Compot de gutui aromat
Dulceata de zmeura
Sirop de muguri de brad
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacVreti si voi un mic dejun sau chiar si o cina sanatoasa cu paine, oua si sunca si fara pic de ulei? Suna bine, nu-i asa? Cu...
Mic dejun cu Breville Panini MakerDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii