Salata cu aspic

Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper. Se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g rasol de vaca
  • 50 g sunca slaba
  • 2 castraveti in otet
  • 2 oua rascoapte
  • sare
  • piper
  • 250 g aspic. Pentru salata': 500 g cartofi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de maioneza

Mod de preparare

Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper.

Se amesteca cu aspicul, potrivind sa le cuprinda bine pe toate. Se asaza intr-o forma de tabla, cu gaura mare la mijloc, se da la rece.

Dupa ce s-a prins bine se rastoarna, iar la mijloc se asaza o salata de cartofi, sau alta salata dupa plac, amestecata cu putina maioneza.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Compot de gutui aromat

Dulceata de zmeura

Sirop de muguri de brad

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci