Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper. Se
Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper.
Se amesteca cu aspicul, potrivind sa le cuprinda bine pe toate. Se asaza intr-o forma de tabla, cu gaura mare la mijloc, se da la rece.
Dupa ce s-a prins bine se rastoarna, iar la mijloc se asaza o salata de cartofi, sau alta salata dupa plac, amestecata cu putina maioneza.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Compot de gutui aromat
Dulceata de zmeura
Sirop de muguri de brad
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii