Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece. Spalam salata, o uscam. Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-u
Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece.
Spalam salata, o uscam.
Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-un bol mare. Asezonam cu sare si piper. Amestecam pana obtinem o pasta omogena.
Incorporam usor smantana batuta cu ajutorul unei spatule.
Umplem 4 boluri cu marginile inalte unse in prealabil cu ulei de masline. Punem la rece timp de 2 ore.
Cand servim repartizam salata in farfurii. Puneti 1, 2 lingurite de vinegreta.
Goliti bolurile rapid in centrul fiecarei farfurii.
Diluam crema de tapenade in 1 sau 2 linguri de ulei de masline si stropim deasupra spuma din branza de capra.
Punem piper cat cuprindeti cu degetele
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorBlat pufos de vanilie,crema fina de ciocolata alba si mure si glazura de ciocolata,un deliciu!Pentru crema m-am inspirat de...
Prajitura cu crema de mureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii