O salata usoara si eleganta.
Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora verificand cu o scobitoare daca e coapta.
Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine.
Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in felii subtiri sau cubulete si o asezam pe fundul farfuriei de servit. Punem apoi salata, fasiile de morcov, rucola, mozzarella si presuram deasupra goji.
Amestecam iaurtul cu sare si il punem intr-un castronas alaturi de salata, turnand deasupra picaturi din crema de otet balsamic, apoi cu o scobitoare trasam o linie prin mijlocul picaturilor in asa fel incat sa formam inimioare.
Continutul caloric aproximat pentru fiecare portie este de 242 calorii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAcesta este unul dintre deserturile copilariei mele, pe care mama il prepara aproape saptamanal. Este o reteta simpla, pe...
Spaghete cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii