Ananasul taiat cubulete se lasa la marinat cu 4-5 linguri de zeama de lamaie, aproximativ 24 de ore. Rosiile curatate de pielite se taie felii si se
Ananasul taiat cubulete se lasa la marinat cu 4-5 linguri de zeama de lamaie, aproximativ 24 de ore. Rosiile curatate de pielite se taie felii si se presara cu zahar pudra si se lasa sa stea o ora. Intre timp se curata portocalele si se taie rondele. Salata se spala si se patreaza mijlocul intact. Ananasul marinat, rosiile insiropate si portocalele se pun intr-un castron. Peste ele se toarna smantana, restul de zeama de lamaie si sarea. Se amesteca bine si se asaza pe o salatiera, iar in mijloc se pune mijlocul salatei taiata in doua.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Cozonac moldovenesc Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii