Incalzeste cuptorul la treapta aV-a(200C). Taie painea cuburi si amesteca cu boiaua, cu uleiul de masline si cu usturoiul. Intinde pe o tava hartie de
Incalzeste cuptorul la treapta aV-a(200C). Taie painea cuburi si amesteca cu boiaua, cu uleiul de masline si cu usturoiul. Intinde pe o tava hartie de copt si pune amestecul de paine. Lasa la cuptor 7-8 minute pana obtii crutoane crocante. Rupe salata bucati mari. Curata de coaja si feliaza avocado. Amesteca-l cu sucul de lamaie si piper negru. Amesteca salata cu dovlecelul, branza Feta si crutoanele. Pune totul intr-un bol mare pentru salata impreuna cu feliile de avocado si cascavalul ras. Stropeste cu uleiul de masline.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzRetete festive de iarna Literatura de specialitate atribuie paternitatea prajiturii Baba regelui Poloniei, Stanislas...
Desert Baba cu rom
Comentarii