Una dintre salatele mele preferate. Se poate pregati cu tentacole de calamar sau caracatita care vor avea un gust deosebit gatite la slow cooker.
Spalam bine tentaculele si le punem in vasul de la crock pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.
Cu o ora inainte ca tentaculele sa fie gata, tocam marunt restul de ceapa, ardeiul, legumele din otet si patrunjelul si le amestecam cu putina sare, piper, ulei de masline si otet. Am folosit cca 100 ml de ulei de masline si cca 50 ml otet din cel mai slab (poate parea mult, dar dupa ce lasam salata sa se odihneasca in frigider nu va fi foarte acra, iar mare parte din cantitatea de ulei si otet va ramane la fund).
Scoatem tentaculele pe o farfurie si lasam sa se racoreasca, apoi le taiem in bucati potrivite si le amestecam bine cu restul ingredientelor.
Dam salata la frigider pentru cel putin o ora pentru ca gusturile sa se intrepatrunda, apoi o putem servi.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePrajitura Alba ca zapada, cu crema fina si racoritoare de lamaie, iti va rasfata toate simturile! Pare complicat de facut,...
Prajitura Alba ca zapada - Reteta videoSalvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!
Somon in crusta de parmezan la cuptor
Comentarii