Cartofii se taie rondele de 4 mm grosime, apoi rondelele se taie feliute de 3-5 mm latime. Aceastea se spala si se pun intr-un borcan, iar peste ele
Cartofii se taie rondele de 4 mm grosime, apoi rondelele se taie feliute de 3-5 mm latime. Aceastea se spala si se pun intr-un borcan, iar peste ele se toarna vin cat sa le acopere, putin otet, sare si piper. Se lasa cartofii la marinat cateva zile. Se oparesc midiile sau fructele de mare, telina oparita si trufele se toaca julien. Se asaza intr-o salatiera sub forma de straturi cartofii, telina, midiile si trufele. Se stropeste salata cu sosul vinegreta format din ulei, otet, sare si piper.
Salata se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Curcan umplut Rulada de porc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii