Cartofii se taie rondele de 4 mm grosime, apoi rondelele se taie feliute de 3-5 mm latime. Aceastea se spala si se pun intr-un borcan, iar peste ele
Cartofii se taie rondele de 4 mm grosime, apoi rondelele se taie feliute de 3-5 mm latime. Aceastea se spala si se pun intr-un borcan, iar peste ele se toarna vin cat sa le acopere, putin otet, sare si piper. Se lasa cartofii la marinat cateva zile. Se oparesc midiile sau fructele de mare, telina oparita si trufele se toaca julien. Se asaza intr-o salatiera sub forma de straturi cartofii, telina, midiile si trufele. Se stropeste salata cu sosul vinegreta format din ulei, otet, sare si piper.
Salata se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Curcan umplut Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii