Cartofii se taie rondele de 4 mm grosime, apoi rondelele se taie feliute de 3-5 mm latime. Aceastea se spala si se pun intr-un borcan, iar peste ele
Cartofii se taie rondele de 4 mm grosime, apoi rondelele se taie feliute de 3-5 mm latime. Aceastea se spala si se pun intr-un borcan, iar peste ele se toarna vin cat sa le acopere, putin otet, sare si piper. Se lasa cartofii la marinat cateva zile. Se oparesc midiile sau fructele de mare, telina oparita si trufele se toaca julien. Se asaza intr-o salatiera sub forma de straturi cartofii, telina, midiile si trufele. Se stropeste salata cu sosul vinegreta format din ulei, otet, sare si piper.
Salata se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Curcan umplut Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii