Cartofii se fierb, dupa care se taie rondele si se stropesc cu ulei. Se taie marunt ceapa, se presara cu sare si se lasa sa se inmoaie. Se fierb oual
Cartofii se fierb, dupa care se taie rondele si se stropesc cu ulei. Se taie marunt ceapa, se presara cu sare si se lasa sa se inmoaie. Se fierb ouale, dupa care se taie rondele 3 dintre ele, iar unul se pastreaza pentru ornat. Se amesteca ingredientele si se presara cu sare si piper. Se pregateste sosul din ulei, mustar, otet sau zeama de lamaie. Se toarna amestecul peste salata si se amesteca bine.
Se orneaza cu patrunjel verde si oul ras.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Saratele Iahnie de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii