Cartofii se fierb, dupa care se taie rondele si se stropesc cu ulei. Se taie marunt ceapa, se presara cu sare si se lasa sa se inmoaie. Se fierb oual
Cartofii se fierb, dupa care se taie rondele si se stropesc cu ulei. Se taie marunt ceapa, se presara cu sare si se lasa sa se inmoaie. Se fierb ouale, dupa care se taie rondele 3 dintre ele, iar unul se pastreaza pentru ornat. Se amesteca ingredientele si se presara cu sare si piper. Se pregateste sosul din ulei, mustar, otet sau zeama de lamaie. Se toarna amestecul peste salata si se amesteca bine.
Se orneaza cu patrunjel verde si oul ras.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Saratele Iahnie de fasole

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii