Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus. Smantana se amesteca impreu
Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus. Smantana se amesteca impreuna cu galbenusul, piperul alb, sarea si jumatate din cantitatea de marar. Se stoarce peste castraveti sucul de lamaie, se lasa 5 minute si se scurge de surplusul de zeama. Se asaza mai intai castravetii, peste care se toarna sosul de smantana.
Se serveste pe frunze de salata si presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Varza calita
Tocanita taraneasca cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii