Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus. Smantana se amesteca impreu
Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus. Smantana se amesteca impreuna cu galbenusul, piperul alb, sarea si jumatate din cantitatea de marar. Se stoarce peste castraveti sucul de lamaie, se lasa 5 minute si se scurge de surplusul de zeama. Se asaza mai intai castravetii, peste care se toarna sosul de smantana.
Se serveste pe frunze de salata si presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Varza calita
Tocanita taraneasca cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii