Salata de ceapa verde cu oua este o salata de primavara, foarte hranitoare si sanatoasa.
Salata de ceapa verde cu oua este o salata de primavara, foarte hranitoare si sanatoasa.
Se curata ceapa, se taie in bucati de 4-5 cm, care se pun apoi la oparit pentru 3-4 minute in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat, se scoate ceapa din apa si se lasa la racit. Se fierb ouale tari si se taie apoi rondele subtiri. Se asaza pe un platou rondelele de oua, se preasara deasupra sare si piper si se asaza ceapa racita. Deasupra se toarna sosul preparat din ulei, otet sau zeama de lamaie si piper.
Se poate servi pe paine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii