Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecuram si le asezam intr-o
Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecuram si le asezam intr-o salatiera. Le feliem in functie de marimea lor.
Separat zdrobim usturoiul, il amestecam cu cateva linguri de zeama in care au fiert ciupercile,ulei dupa dorinta, si apoi turnam solutia obtinuta peste ciupercile din salatiera. Amestecam usor ca sa se asezoneze si le servim garnisite cu patrunjel tocat.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii