Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecuram si le asezam intr-o
Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecuram si le asezam intr-o salatiera. Le feliem in functie de marimea lor.
Separat zdrobim usturoiul, il amestecam cu cateva linguri de zeama in care au fiert ciupercile,ulei dupa dorinta, si apoi turnam solutia obtinuta peste ciupercile din salatiera. Amestecam usor ca sa se asezoneze si le servim garnisite cu patrunjel tocat.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii