Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecuram si le asezam intr-o
Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le strecuram si le asezam intr-o salatiera. Le feliem in functie de marimea lor.
Separat zdrobim usturoiul, il amestecam cu cateva linguri de zeama in care au fiert ciupercile,ulei dupa dorinta, si apoi turnam solutia obtinuta peste ciupercile din salatiera. Amestecam usor ca sa se asezoneze si le servim garnisite cu patrunjel tocat.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii