Am decongelat crevetii si i-am scurs bine de zeama lasata. I-am pus intr-o tigaie la foc mic. Ei mai lasa zeama si atunci fierb in suc propriu. Cand
Am decongelat crevetii si i-am scurs bine de zeama lasata. I-am pus intr-o tigaie la foc mic. Ei mai lasa zeama si atunci fierb in suc propriu. Cand incep sa dea in clocot puneti usturoiul si smantana. Mai lasati sa fiarba putin si adaugati patrunjelul verde. Opriti focul. Soateti cu o lingurita rosiile de miezul zemos (sosul e deja suficient de bogat!) si taiati-le cubulete. Taiati cubulete si ardeiul gras - alegeti o culoare complementara, de exemplu galben. Amestecati intre creveti. Este alegerea voastra ce faceti cu sosul. Puteti sa il scurgeti, eu am preferat sa il pastrez pentru ca este foarte aromat.
Taiati cateva felii de paine si stropiti-le cu ulei. Incingeti o tigaie si prajiti painea pana devine aurie si crocanta - daca vreti un plus de usturoi ii puteti adauga si usturoi. Asezati feliile pe un platou si peste ele puneti salata de creveti. Serviti cu o limonada rece.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii