Am decongelat crevetii si i-am scurs bine de zeama lasata. I-am pus intr-o tigaie la foc mic. Ei mai lasa zeama si atunci fierb in suc propriu. Cand
Am decongelat crevetii si i-am scurs bine de zeama lasata. I-am pus intr-o tigaie la foc mic. Ei mai lasa zeama si atunci fierb in suc propriu. Cand incep sa dea in clocot puneti usturoiul si smantana. Mai lasati sa fiarba putin si adaugati patrunjelul verde. Opriti focul. Soateti cu o lingurita rosiile de miezul zemos (sosul e deja suficient de bogat!) si taiati-le cubulete. Taiati cubulete si ardeiul gras - alegeti o culoare complementara, de exemplu galben. Amestecati intre creveti. Este alegerea voastra ce faceti cu sosul. Puteti sa il scurgeti, eu am preferat sa il pastrez pentru ca este foarte aromat.
Taiati cateva felii de paine si stropiti-le cu ulei. Incingeti o tigaie si prajiti painea pana devine aurie si crocanta - daca vreti un plus de usturoi ii puteti adauga si usturoi. Asezati feliile pe un platou si peste ele puneti salata de creveti. Serviti cu o limonada rece.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii