Salata de fasole verde si marar si usturoi este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare.
Salata de fasole verde cu marar si usturoi este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere se scurge lichidul, se lasa la racit si se taie in bucati de 3-4 cm. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza in 50 ml apa. Fasolea verde se amesteca cu usturoi, ulei, sare, piper si se aseaza pe un platou. Deasupra se presara mararul verde.
Salata de fasole verde cu marar si usturoi se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii