Cu o zi inainte de a prepara reteta, introduceti le de cocos la frigider. Sucul de ghimbir se prepara astfel: intr-o oala, fierbeti 200 de mililitri d
Cu o zi inainte de a prepara reteta, introduceti le de cocos la frigider.
Sucul de ghimbir se prepara astfel: intr-o oala, fierbeti 200 de mililitri de, in care adaugati 100 de grame de zahar si ghimbirul tocat marunt.
Lasati sa fiarba timp de un minut apoi luati oala de pe foc, acoperiti-o cu capac si lasati-o deoparte timp de 20 de minute, intre timp, puneti 50 g de nuca de cocos pe foc, intr-o tigaie de teflon.
Adaugati in tigaie si restul de zahar.
Puneti fructele in patru pahare si turnati peste ele sucul de ghimbir.
Bateti bine le de cocos si nuca de cocos ramasa pana ce obtineti o asemanatoare cu .
Adaugati 20 g de zahar si branzica de vaci.
Amestecati bine.
Adaugati peste fructe si presarati deasupra nuca de cocos cu zahar din tigaie.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii