Ador sa imi culeg macrisul si sa prepar salate, sa acresc ciorbe cu el.
Spălaţi măcrişul, leurda, ardeiul roşu şi lămâia. Tăiaţi felii jumătatea de ardei, apoi tocaţi grosier leurda şi măcrişul. Tăiaţi două felii de lămâie. Spălaţi ouăle, puneţi apă la fier şi în momentul în care începe să fiarbă adăugaţi ouăle şi le lăsaţi să fiarbă pentru 5 minute; le scoateţi, le daţi prin jet de apă rece, apoi le decojiţi şi le tăiaţi pe fiecare în câte 4-6 bucăţi. Tăiaţi bucăţi – cubuleţe brânza feta. Aşezaţi în boluri măcrişul şi leurda tocată, ardeiul feliat, ouăle şi brânza. Stoarceţi câte o feliuţă de lămâie peste fiecare bol cu salată. Asezonaţi totul cu sare şi piper. Poftă bună!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii