Se toarna vinul intr-un castron mediu. Se adauga siropul de artar cristalizat si se amesteca pana se dizolva in intregime. Se adauga cubuletele de m
Se toarna vinul intr-un castron mediu. Se adauga siropul de artar cristalizat si se amesteca pana se dizolva in intregime. Se adauga cubuletele de mango si ghimbirul ras. Se acopera castronul si se pune la rece timp de doua ore ca sa se amestece bine aromele.
Se scurge excesul de zeama; sa revenim la castron. Se adauga alunele cajou si se amesteca bine. Se garniseste cu menta proaspata.
Sfaturi si trucuri
Pentru coacerea alunelor cajou: se incalzeste cuptorul in prealabil la 218 grade celsius. Se pun alunele cajou pe o folie pentru copt si se lasa in cuptor aproximativ 5-8 minute, pana cand ajung de un maro auriu deschis.
Alte salate recomandate
Salata fructe
Salata de telina
Salata bulgareasca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii