Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg. Sunca se taie felii
Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg.
Sunca se taie felii subtiri, la fel si castravetii si ardeiul curatat de cotor. Patrunjelul verde se toaca marunt.
Se amesteca maioneza cu smantana si kechup, se condimenteaza cu sare si piper. In sosul obtinut se pun ingredientele pregatite deja.
Alte retete de salate recomandate
Salata cu peste
Salata de sfecla
Salata conopida
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu spuma de ciocolata este un deliciu dulce si ciocolatos, o placere nevinovata a tuturor. Prajitura cu ciocolata...
Prajitura cu spuma de ciocolataEste pentru prima data cand acresc ciorba cu zarzare. Am servit de curand la draga mea Cleme si mi-a placut, chiar daca in...
Ciorba de legume a la Cleme, acrita cu zarzare
Comentarii