Salata de paste cu maioneza

Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg. Sunca se taie felii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 200 g sunca afumata si fiarta
  • 3 – 4 castraveti fragezi
  • 1 ardei rosu carnos
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 6 linguri maioneza
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura ketchup
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg.

Sunca se taie felii subtiri, la fel si castravetii si ardeiul curatat de cotor. Patrunjelul verde se toaca marunt.

Se amesteca maioneza cu smantana si kechup, se condimenteaza cu sare si piper. In sosul obtinut se pun ingredientele pregatite deja.


Alte retete de salate recomandate

Salata cu peste

Salata de sfecla

Salata conopida

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc