Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg. Sunca se taie felii
Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg.
Sunca se taie felii subtiri, la fel si castravetii si ardeiul curatat de cotor. Patrunjelul verde se toaca marunt.
Se amesteca maioneza cu smantana si kechup, se condimenteaza cu sare si piper. In sosul obtinut se pun ingredientele pregatite deja.
Alte retete de salate recomandate
Salata cu peste
Salata de sfecla
Salata conopida

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii