Salata de piept de pui cu telina si maioneza

Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui rasol sau fript
  • 150 gr limba afumata
  • 200 gr telina
  • 1 lingura trufe
  • 400 gr maioneza
  • 150 gr sparanghel
  • piper
  • sare
  • Pentru sosul rece Ravigotte:
  • 2 linguri capere
  • 2 castraveciori in otet
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura hatmatuchi sau patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 cana maioneza
  • Pentru ornat:
  • 1 castravete crud
  • 4 oua rascoapte

Mod de preparare

Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati mici. Se amesetca cu maioneza ingredientele, se sareaza, pipereaza si se pun intr-un platou. Se aranjeaza in centrul platoului sparanghelul sub forma de buchet, iar in jurul sau se pun rondele de castravete crud si cele 8 jumatati de albusuri de oua rascoapte. Se prepara sosul ravigotte rece din capere, castraveti, tarhon, patrunjel si ceapa tocata marunt si se toarna peste salata.


Se orneaza apoi cu rondele de castravete si oua. Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori