Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati
Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati mici. Se amesetca cu maioneza ingredientele, se sareaza, pipereaza si se pun intr-un platou. Se aranjeaza in centrul platoului sparanghelul sub forma de buchet, iar in jurul sau se pun rondele de castravete crud si cele 8 jumatati de albusuri de oua rascoapte. Se prepara sosul ravigotte rece din capere, castraveti, tarhon, patrunjel si ceapa tocata marunt si se toarna peste salata.
Se orneaza apoi cu rondele de castravete si oua. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii