Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata. Le scurgem si le lasam la racit intr-o salatiera adaugand 1 lg de ulei de masline p
Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata.
Le scurgem si le lasam la racit intr-o salatiera adaugand 1 lg de ulei de masline pentru a nus e lipi unele de altele.
Curatam midiile. Intr-o oala calim ceapa cu putin ulei de masline. Punem vin alb si dam in clocot, timp de 1 minut.
Punem midiile si le fierbem cu capacul pus 3-5 min, pana cand acestea se deschid.
Decorticam midiile.
Repartizam spaghetele in farfurii adanci. Punem midiile deasupra. Turnam vinegreta si decoram cu patrunjel.
Se pregateste cu o zi inainte de servire.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii