Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata. Le scurgem si le lasam la racit intr-o salatiera adaugand 1 lg de ulei de masline p
Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata.
Le scurgem si le lasam la racit intr-o salatiera adaugand 1 lg de ulei de masline pentru a nus e lipi unele de altele.
Curatam midiile. Intr-o oala calim ceapa cu putin ulei de masline. Punem vin alb si dam in clocot, timp de 1 minut.
Punem midiile si le fierbem cu capacul pus 3-5 min, pana cand acestea se deschid.
Decorticam midiile.
Repartizam spaghetele in farfurii adanci. Punem midiile deasupra. Turnam vinegreta si decoram cu patrunjel.
Se pregateste cu o zi inainte de servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii