Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata. Le scurgem si le lasam la racit intr-o salatiera adaugand 1 lg de ulei de masline p
Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata.
Le scurgem si le lasam la racit intr-o salatiera adaugand 1 lg de ulei de masline pentru a nus e lipi unele de altele.
Curatam midiile. Intr-o oala calim ceapa cu putin ulei de masline. Punem vin alb si dam in clocot, timp de 1 minut.
Punem midiile si le fierbem cu capacul pus 3-5 min, pana cand acestea se deschid.
Decorticam midiile.
Repartizam spaghetele in farfurii adanci. Punem midiile deasupra. Turnam vinegreta si decoram cu patrunjel.
Se pregateste cu o zi inainte de servire.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii