Se fierb ouale. In timp ce fierb ouale, se taie surimi de crab cubulete. Dupa care tai si ouale cubulete. Se pune intr-un vas, se amesteca surimi de c
Se fierb ouale. In timp ce fierb ouale, se taie surimi de crab cubulete. Dupa care tai si ouale cubulete. Se pune intr-un vas, se amesteca surimi de crab cu ouale si cu porumbul bine clatit in apa rece. Apoi se pune maioneza dupa gust, sarea, si piperul. La sfarsit se stoarce lamaia si se amesteca bine.
(Optional poti sa pui si 2 castraveti murati taiati in cuburi).
Se serveste in salatiera. Se orneaza cu cateva fire de patrunjel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii