Se curata telina si se taie apoi cubulete. Se amesteca cu miezul de nuca. Separat se zdrobeste branza si se amesteca cu maioneaza si pasta de rosii.
Se curata telina si se taie apoi cubulete. Se amesteca cu miezul de nuca. Separat se zdrobeste branza si se amesteca cu maioneaza si pasta de rosii. Din mustar, ulei si vin indoit cu apa se face un sos, care se amesteca bine cu branza, pana la omogenizare. Salata verde se spala si se pune intr-un castron. Deasupra se toarna nucile amestecate cu telina si se toarna sosul.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Piftie de curcan Curcan umplut
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii