Se curata telina si se taie apoi cubulete. Se amesteca cu miezul de nuca. Separat se zdrobeste branza si se amesteca cu maioneaza si pasta de rosii.
Se curata telina si se taie apoi cubulete. Se amesteca cu miezul de nuca. Separat se zdrobeste branza si se amesteca cu maioneaza si pasta de rosii. Din mustar, ulei si vin indoit cu apa se face un sos, care se amesteca bine cu branza, pana la omogenizare. Salata verde se spala si se pune intr-un castron. Deasupra se toarna nucile amestecate cu telina si se toarna sosul.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Piftie de curcan Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii