Se zdrobeste branza cu o furculita si se amesteca cu maioneza si pasta de rosii. Se amesteca putin otet, cu apa, se adauga mustar si ulei cat e nevoi
Se zdrobeste branza cu o furculita si se amesteca cu maioneza si pasta de rosii. Se amesteca putin otet, cu apa, se adauga mustar si ulei cat e nevoie. Amestecul se adauga peste branza si se omogenizeaza. Se adauga nucile taiate bucatele mici, telina si se amesteca. Salata verde se spala si se rup frunze care se pun pe fundul unei salatiere. Se toarna deasupra compozitia si se amesteca bine.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii