Telina se curata, se spala si se taie julienne. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata si se spala fiecare frunza sub jet
Telina se curata, se spala si se taie julienne. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata si se spala fiecare frunza sub jet de apa rece. Sunca presata se taie julienne. Lamaia se spala si i se extrage sucul. Telina se amesteca cu ceapa, sunca, sos remoulade si suc de lamaie.
Salata se prezinta in salatiera sau in cupa, cu decor din frunze de salata verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii