Salata de vinete clasica cu maioneza este un aperitiv traditional si delicios.Vinetele se coc la foc iute, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs.
Salata de vinete clasica cu maioneza este un aperitiv traditional si delicios.Vinetele se coc la foc iute, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs. Se toaca cu un satar de lemn. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Vinetele se amesteca cu ceapa, maioneza si sarea. Se va folosi o lingura de lemn. Deasupra se orneaza cu patrunjel.
Salata de vinete clasica cu maioneza se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii