Pentru salata din ardei copti cu usturoi ardeii grasi de marime potrivita se coc pe plita. Se pun intr-un vas acoperit, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute.
Pentru salata din ardei copti cu usturoi ardeii grasi de marime potrivita se coc pe plita. Se pun intr-un vas acoperit, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute pentru a se inabusi si raci. Se curata de pielite. Se curata usturoiul, se spala, se piseaza cu sare si se amesteca incet cu uleiul turnat putin cate putin. Otetul se dilueaza cu putina apa. Peste ardeii copti se toarna usturoiul, otetul si sarea.
Salata din ardei copti cu usturoi se serveste rece.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseretete pentru sezonul rece
Chiftele marinate cu ciuperci de padureSunt tare bune de servit atat ca atare (mai ales cand sunt inca calde) cat si alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte, de pus...
Impletituri cu mix de seminteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii