Taiati legumele dupa cum urmeaza: salata fasii,rosiile cubulete,iar ardeiul gras julien. Apoi feliati jambonul si mozzarella. Pe un platou,asezati pri
Taiati legumele dupa cum urmeaza: salata fasii,rosiile cubulete,iar ardeiul gras julien.
Apoi feliati jambonul si mozzarella.
Pe un platou,asezati prima data salata,apoi celelalte legume proaspete, jambonul si mozzarella.
Ultimele vor fi ciupercile marinate. Peste toate acestea se toarna uleiul de masline si otetul.
Pofta buna!
Reteta Salata italiana a fost propusa de Luminita pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de ton,
Avocado umplut cu ton,
Salata cu ton si porumb dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii