Se amesteca maioneza cu mustarul si uleiul, apoi se adauga 1 lingura apa amestecata cu o lingura otet. Se adauga in maioneza legumele, carnea si castr
Se amesteca maioneza cu mustarul si uleiul, apoi se adauga 1 lingura apa amestecata cu o lingura otet. Se adauga in maioneza legumele, carnea si castravetii acri, toate taiate in bucatele mici si se amesteca. Se aranjeaza salata pe o farfurie si se orneaza cu ou fiert, rosii, gogo- sari, morcov fiert, salata verde si patrunjel verde.
Se serveste rece.
Alte retete de salate:
Salata greceasca
Salata bulgareasca
Salata mexicana cu cartofi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii