Salata 'mushciuloasa'

Se curata si se fierb separat telina si pipotele(inimile), in apa cu sare. Dupa ce s-au racit se taie pipotele cubulete si telina se da prin razatoar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 telina mare
  • 1 ou
  • mustar
  • ulei
  • 10-20 pipote si/sau inimi de pui
  • sare
  • zeama de lamie
  • 2-3 lingurite iaurt

Mod de preparare

Se curata si se fierb separat telina si pipotele(inimile), in apa cu sare. Dupa ce s-au racit se taie pipotele cubulete si telina se da prin razatoare. Se prepara o maioneza din ou, iaurt, o lingurita de mustar, ulei si la sfarsit se adauga zeama de lamaie.

Se toarna maioneza peste telina si pipote, se amesteca si se da la rece.


Dupa preferinta, se pot adauga muraturi sau usturoi. Se poate servi chiar si ca mic dejun.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc