Salata orientala de iarna este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie felii.
Salata orientala de iarna este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se curata si se taie felii. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Gogosarii rosii se curata, se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Cartofii se amesteca cu castravetii, ceapa, maslinele, patrunjelul verde, uleiul, otetul si sarea. Salata orientala se decoreaza cu gogosari si ou fiert.
Salata orientala de iarna se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii