Este usor de preparat. In functie de anotimp se pot schimba unele din ingrediente. Cartofii fierti in coaja se curata de coaja si se taie felii sau c
Este usor de preparat. In functie de anotimp se pot schimba unele din ingrediente.
Cartofii fierti in coaja se curata de coaja si se taie felii sau cuburi.
Castravetelui verde i se rade coaja in fasii subtiri.iar aceste fasii se retin pentru ornament.
Ardeiul gras, rosiile si castravetele se taie felii.
Ouale se taie felii,iar ceapa verde se taie felii mai groase.
Intr-un castron se pun cartofii, maslinele, ardeiul gras, ceapa verde, castravetele si se stropesc cu ulei si otet dupa gust.
Dupa ce am stropit legumele din castron adaugam rosiile, ouale si verdeata taiata marunt.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca usor fara a zdrobi cartofii.
Daca e nevoie se adauga otet si ulei sau se servesc separat in oliviera.
Feliile de paine, putin mai groase, se tin la cuptor.
Se infig in fiecare felie de paine cate 5-6 grisine, iar in jurul lor se incolacesc cojile de la castravete.
Pentru servire se formeaza un cuib, iar in interiorul acestuia punem usor cu lingura, salata orientala.
Alte salate recomandate
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii