Salata Savoria este o salata consistenta si rapida. Ingredientele necesare sunt: cartofi, fileuri de porc, dovlecei.
Salata Savoria se prepara astfel: curatam cartofii si ii punem la fiert. Dupa 15 mintute se scot, se taie felii, apoi se pun la scurs pe un servet de hartie. Spalam dovleceii, ii taiem in felii groase si ii punem sa isi lase apa, dupa care ii parjim si ii lasam iar la scurs. Frigem carnea pe ambele parti si o taiem in felii subtiri. Amestecam carnea cu dovleceii si cu cartofii. Punem si castravetii taiati fasii, maslinele, turnam sosul si asezonam cu parmezan si frunze de menta.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii