Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite
Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite si seminte, iar partea carnoasa se taie tot in cubulete. Se pun intr-un castron toate ingredientele, se adauga sarea, piperul si se toarna deasupra zeama de lamaie si uleiul.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii