Aceasta branza condimentata este foarte delicioasa si gustoasa, mai ales daca e consumata langa ceva carnita.
Toate se maruntesc si se adauga peste branza. Se omogenizeaza bine si se gusta. Se mai condimenteaza cu sare in cazul in care e nevoie.
Spiced cheese se pastreaza la rece pana la momentul servirii. Se poate tartina sau se pot umple legume cu acest amestec condimentat.
Reteta de spiced cheese a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Irenke.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii