Burrito cu carne de curcan, made by Jamila Cuisine

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa afumata de curcan – 1 buc
  • apa – 1 litru
  • piper – cateva boabe
  • chimion – 1 lingurita
  • boia – 1 lingurita
  • foi de dafin – cateva foi
  • Pentru burrito:
  • salata – cateva frunze
  • cascaval ras – 100 g
  • rosie – 1 buc taiata cubulete
  • fasole fiarta – 150 g
  • castravete – 1 buc taiat cubulete
  • iaurt – 100 g
  • tortilla sau lipii – cateva buc

Mod de preparare

• pentru inceput, pune carnea de curcan in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adauga apa peste ea, apoi condimentele: chimionul, boiaua, boabele de piper si foile de dafin
• pune capacul si seteaza aparatul pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, scoate carnea cu ajutorul unei spumiere, pune-o pe o farfurie si las-o sa se raceasca
• dupa ce s-a racit, dezoseaza carnea, inlaturand pielea
• pentru a asambla burrito, pe o tortilla usor incalzita intinde putin iaurt, apoi pune cateva bucati de carne de curcan, putina salata verde, cascaval ras, rosii si castraveti taiati cubulete si la final, cateva boabe de fasole fiarta
• ruleaza tortilla, aducand si capetele spre centru, si apoi ruleaza bine pana la capat.

Pofta buna!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Orez cu prune uscate
1
Mancaruri cu orez

Orez cu prune uscate

Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

Orez cu prune uscate
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
2
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
3
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
4
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Lichior de bere de casa
5
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Parteneri
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană
Bucataras.RO

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Bucurați-vă de o gustare delicioasă cu această rețetă simplă de brânză feta la cuptor cu măsline! Brânza...

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia