Coquelet cu portocale, by Jamila Cuisine

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
4 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Puisori coquelet 4 buc
  • Cartof dulce – 1 buc
  • taiat cubulete
  • Cartofi – 700 gr
  • Portocala – 1 buc
  • taiata felii
  • Ceapa – 1 buc
  • taiata marunt
  • Suc de portocale – 300 ml
  • Ulei – 2 – 3 linguri
  • Pudra de usturoi – 1 lingurita
  • Oregano – 1 lingurita
  • Curry – 1 lingurita
  • Boia dulce – 1 lingurita
  • Rozmarin – 1 lingurita
  • Sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• Se condimenteaza puisorii cu sare si piper;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5 L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci