• Se condimenteaza puisorii cu sare si piper;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5 L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii