• ungeți curcanul cu ulei
• amestecați turmericul, maghiranul, sarea si piperul intr-un bol si asezonati curcanul uniform
• taiati marunt usturoiul si frecati curcanul cu acesta
• lasati-l peste noapte la marinat
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 18 ore, introduceți curcanul si inchideti capacul etans
• il puteti pune seara inainte de culcare, iar el va fi gata in ziua urmatoare pentru cina
• bulionul de rodie amestecati-l cu 50-100 ml apa fierbinte
• ungeti din cand in cand curcanul cu bulionul de rodie
• cu 15 minute inaintea expirarii timpului, asezonati din nou
• odata gatit, lasati-l sa se odihneasca cca 20 de minute
• optional, pentru a obtine o crusta crocanta, puteti introduce curcanul in cuptor, pentru 5-10 minute, la 210-220⁰C, într-o tava cu hartie de copt.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii