• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet• cand apa incepe sa
• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet
• cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac
• lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute
• scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea
• taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul slow cooker-ului Crock Pot 5.7 L Digital
• adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri
• asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii, apa si vinul
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gaitire High si timpul 6 ore
• serviti cu felii de lamaie deasupra
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile . Au iesit foarte gustosi si fragezi.Sper sa le fi...
Fursecuri spritate cu portocale
Comentarii