• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet• cand apa incepe sa
• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet
• cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac
• lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute
• scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea
• taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul slow cooker-ului Crock Pot 5.7 L Digital
• adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri
• asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii, apa si vinul
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gaitire High si timpul 6 ore
• serviti cu felii de lamaie deasupra
Pofta buna!
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii