Pulpe de iepure cu ciuperci la gratar

• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de iepure cu ciuperci la gratar

Ingrediente

  • pulpe de iepure - 4 buc
  • pastaie de vanilie - 1 buc
  • ienibahar - 67 boabe zdrobite
  • usturoi - 4 catei
  • salote - 2 buc
  • ulei de masline - 3 linguri
  • piper boabe - 1/2 lingurita
  • miere - 1 lingura
  • vin roze - 50 ml
  • fresh de la 2 portocale
  • ciuperci - 8 bucati, mai mari
  • sare dupa gust

Mod de preparare

• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar
• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite
• pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, setati-l pe modul de gatire Low si timpul de 3 ore si 30 min
• spalati bine ciupercile si nu le decojiti
• picurati ulei de masline (cca 1 lingura pe acestea), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos
• intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci