• puneti o folie de plastic pe pieptul de porc si bateti-l putin cu un ciocan de batut carne, ca sa se desfaca putin
• asezonati-l bine cu sare si piper
• intindeti carnea de carnat in interior si rulati bine
• legati-o din loc in loc cu sfoara sau plasa pentru gatit
• incingeti uleiul de masline si cel de trufe in vasul detasabi al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital
• dati culoare ruladei pe fiecare parte si adaugati la sfarsit apa
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital si setati pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• odata gata, inlaturati sfoara sau plasa, taiati-o felii si serviti-o cu placere.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii