• Taie ceafa de porc, carnea de berbecut marinata si pastrama de oaie afumata cuburi;
• Pune uleiul in vasul Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie;
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta;
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca;
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate;
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata;
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté;
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore;
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; Amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa;
• Serveste apoi langa carne.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii