• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o
• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o alta varianta ar fi sa faceti un piure de cartofi mai gros)
• intre timp va apucati de sosul de carne – caliti ceapa si morcovul in unt (in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital) si cand acestea au devenit translucide adaugati si carnea
• cand carnea este aproape facuta adaugati bulionul (nu mai devreme, pentru ca rosiile ingreuneaza fierberea), asezonati cu sare, piper si cimbru
• lasati sa fiarba cu capacul pus timp de cateva ore, pe modul de temperatura "High"
• adaugati apoi verdeata tocata marunt si lasati sa fiarba cu capacul pus, pe modul de temperatura "Low", timp de alte 2 ore
• scurgeti sosul in alt recipient si in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 5,7 L Digital puneti o lingurita de ulei si asezati patul de cartofi sau de piure de cartofi
• peste acesta veniti cu sosul de carne, urmat de un alt strat de cartofi
• repetati procesul pana ce ati epuizat carnea, iar deasupra ati ramas cu un strat de cartofi
• bateti ouale cu smantana si cascavalul ras si adaugati-l peste moussaka
• lasati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital cu capacul pus pentru a se gratina (aprox. 45 de minute) pe modul de temperatura "High".
Pofta buna!
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii