• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o
• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o alta varianta ar fi sa faceti un piure de cartofi mai gros)
• intre timp va apucati de sosul de carne – caliti ceapa si morcovul in unt (in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital) si cand acestea au devenit translucide adaugati si carnea
• cand carnea este aproape facuta adaugati bulionul (nu mai devreme, pentru ca rosiile ingreuneaza fierberea), asezonati cu sare, piper si cimbru
• lasati sa fiarba cu capacul pus timp de cateva ore, pe modul de temperatura "High"
• adaugati apoi verdeata tocata marunt si lasati sa fiarba cu capacul pus, pe modul de temperatura "Low", timp de alte 2 ore
• scurgeti sosul in alt recipient si in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 5,7 L Digital puneti o lingurita de ulei si asezati patul de cartofi sau de piure de cartofi
• peste acesta veniti cu sosul de carne, urmat de un alt strat de cartofi
• repetati procesul pana ce ati epuizat carnea, iar deasupra ati ramas cu un strat de cartofi
• bateti ouale cu smantana si cascavalul ras si adaugati-l peste moussaka
• lasati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital cu capacul pus pentru a se gratina (aprox. 45 de minute) pe modul de temperatura "High".
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii